Kategória: Aktuális

Ott vagyunk idén is a Digitális Témahéten! Két, igen, kettő pályázati lehetőséggel is!

Alább a pontos kiírás; mindenkit biztatunk a részvételre, mert duplán megéri!

 

Sulibank Élményportál - pontgyűjtés - osztálykirándulás - buli!!!!!

 

A Digitális Témahét keretein belül csoportos pontgyűjtésre hívunk minden diákot! Regisztráljatok az oldalra legalább egy pedagógussal együtt! Alakítsatok csoportokat és gyűjtsétek a pontokat 2017. március 31. 7.00-tól április 10. 10.00-ig! Pontokat cikkek olvasásával, az Arénában található kurzusok elvégzésével, a játéktérben található aktivitások elvégzésével és saját művek beküldésével szerezhettek. Ezek után nincs más dolgotok, mint a megszerzett pontokat átutalni a csoportnak! A megadott időszakban legtöbb pontot gyűjtő csoport nyereménye egy 100 000 Ft értékű osztálykirándulás! A csoport minimum 10, maximum 30 diákból állhat! És ezzel még nincs vége: a legtöbb pontot gyűjtő csoportokat (az első három) automatikusan meghívjuk a Sulibank Program tanév végi záró bulijára! Kedvcsináló összefoglaló a tavalyi Bulihajóról:

https://sulibank.hu/galeriak/1095/megtekintes.html#lg=1&slide=0

 

A nyertes csoportot koordináló pedagógus munkáját egy kétszemélyes balatoni wellness hétvégével köszönjük meg.

 

 

Legyetek Ti a legmenőbb vloggerek!

 

Az oldalunkon minden héten új videóban, más-más témát érintve ismerkedhettek meg a pénzügy, gazdaság, gazdálkodás, tudatos tervezés titeket érintő kérdéseivel. Mi jók vagyunk ebben a műfajban, de szerintünk ti még jobbak lehettek! Készítsetek egy maximum 2 perces vlogot, amelyben megmutatjátok, ti hogyan látjátok a világot pénzügyi, gazdasági vagy gazdálkodási szemüvegen keresztül! Ha minket kérdeztek, érdemes megnézni az Élményportálon található vlogokat, és olyan dologgal pályázni, amit mi még nem érintettünk. A nevezéshez a weboldalon való regisztráció szükséges, ahol általános iskolai osztályok nevezését várjuk (minimum 10, maximum 30 fős csoport) egészen 2017. április 07-ig! A kész videókat vagy linkjüket 2017. április 10. 10.00-ig küldjétek el nekünk a jelentkezéskor kapott e-mail címre! A videókat szakmai zsűri értékeli - pénzügyi-, oktatási-, kommunikációs szakember, valamint Dezső Bence!!!!!.

A nyeremények:               1. helyezett 60 000 Ft osztálypénz számlára

                                       2. helyezett 40 000 Ft osztálypénz számlára

                                       3. helyezett 30 000 Ft osztálypénz számlára

                                       Különdíj: közös vlog készítése Dezső Bencével!

Minden díjazott csoportot automatikusan meghívunk a Sulibank Program tanév végi záró bulijára! Kedvcsináló összefoglaló a tavalyi Bulihajóról:

https://sulibank.hu/galeriak/1095/megtekintes.html#lg=1&slide=0

A nyertes csoportot koordináló pedagógus munkáját egy kétszemélyes balatoni wellness hétvégével köszönjük meg.

 

Bővebb információ és jelentkezés:

uzenet@sulibank.hu

+36 30 616 50 52

Ajánlott tartalmak