Világra szóló sakkfesztivál

Dátum: 2018.10.09.


Itt a hétvégi programod.

 

2018.10.13-án nyitja meg kapuit a Magyar Nemzeti Galéria a művészet és a sakk iránt érdeklődő kicsiknek és nagyoknak.

A budapesti Világsakkfesztivál lehetőséget ad a résztvevőknek arra, hogy megmérettessék magukat. A fiatal tehetségeket a Szamos Sakkpalota Kupa és A Jövő Bajnokai verseny várja, a sakkszeretők a Chess Challenge és a Nemzedékek csatájában nézhetik meg, hogy mennyire tudnak játszani. 
Sőt, az édesszájúak számára is van egy jó hírem: a Szamos Marcipán jóvoltából finomságos és csodaszép marcipán sakkfigurákat készíthettek magatoknak. Kérdés, hogy lesz-e szívetek megenni.
De várható itt zene és szórakozás, no, meg gyönyörű képek és környezet. És, persze, mi sem hiányozhatunk: az OTP Fáy András Alapítvány is képviselteti magát ezen a fantasztikus rendezvényen, ahol a Robotika és a Pénzügyi Ninja programunkat is kivisszük, hogy ne csak a sakk, hanem a pénzügyi információk világában is jártas lehessen mindenki, aki ellátogat a budapesti helyszínre.


A rendezvény díjmentes, mindenkit szeretettel fogad. Itt bővebben is megnézheted a programokat: https://www.globalchessfestival.com/budapest-2018/informacio
Gyere és szerezz velünk élményeket!

 

Ajánlott tartalmak