Unod a kötelezőket?

Dátum: 2017.11.08.
Kategória: Ajánló

Mutatok mást is!
 

Midig csak a nyűglődést hallom a kötelezőkkel kapcsolatban… igen, azokat el kell olvasni, tehát már eleve veszít az érdekességéből.

Mutatok olyanokat, amik nem kötelezők, de ajánlottak, ha szórakozni szeretnétek:

David Walliams: A nagy szökés

Vicces és olvasmányos. Megkapó a sztori: Jack és nagypapája közeli kapcsolatban állnak egymással. A papa egykori vadászpilóta, nyugdíjas korára annyira összezavarodott, hogy úgy hiszi, még mindig tart a háború. Jack az egyetlen, aki harcol érte, és ki szeretné szabadítani a borzalmasnak tűnő idősek otthonából. Mielőtt még elkönyvelnéd fiús regénynek, azért megjegyzem, hogy ezt a lányok is szokták ám szeretni.

 

Bosnyák Viktória: Tündérboszorkány-sorozat

Laci, a könyv főszereplője, egész életében olvasna. Ő az egyetlen, aki be mer menni az iskolai könyvtár ajtaján, hiszen csak a rémisztő könyvtárostól tudja beszerezni regényeit. Ha szereted a tréfás történeteket és szeretnél az élet felszínes dolgai mögé látni, akkor ez a mű a te választásod lehet. Tényleg, te szeretsz egyáltalán könyvtárba járni?

 

Nyulász Péter: Helka-trilógia

Helka hercegkisasszony a Balaton csodás teremtménye. Éppen hatalmas ünnep készülődik a kastélyában, amiről ő inkább elmenekül, hogy a tiltott rengetegben szamócázzon. A történet viszont nem ennyire egyszerű: sötét alakok gyülekeznek, akik fel akarják dúlni a vidéket. Ha szereted a fantasyt, akkor ez a nyerő nálad.

 

Kaponay Réka: Az Őrző hajnala

Képzelj el egy 16 éves lányt, aki évek óta utazgat a világban családjával. Ezek a kalandozások adtak ihletet neki az írásra, így formálta meg regényét. Főszereplője Füko, az Őrző. Hogy mit véd meg? A valóságot a Rémálmok Urától. Ha te is szeretnéd megismerni azt, hogy mit tartogat a történet szereplőinek sorsa, akkor gyorsan szerezd be a könyvet.

Ajánlott tartalmak