Újra itt van, újra itt van!

Dátum: 2019.05.21.
Kategória: Ajánló

Újra itt van a gyereknap.

Közeledik május utolsó vasárnapja. Van már terved a gyereknapra? Megnézted, hogy hol ünnepelheted magad? Hoztam néhány tippet, ha még nem kezdtél el keresgélni.

 

Budapest, Várkert Bazár

Ha szereted a történelmet és kicsit kutakodnál a múltban, akkor ez érdekes program lehet. Az első világháború idején nemcsak az emberek, hanem az állatok is keményen harcoltak. A cipekedő lovak, a hírszerző galambok, a sebesülteket kereső kutyák mellett akár a kanárik és az elefántok is az emberek segítségére tudtak lenni a bajban. Hogyan? A Várkert Bazár Új világ született című kiállításának 6-12 éves gyermekeknek szóló tárlatvezetése bemutatja az érdeklődőknek az emberek és az állatok életét a nagy háborúban. Érdemes korábban regisztrálni a programra.

 

 

Keszthely, Hajókirándulás

Ha jó idő, akkor Balaton! Gyereknapi hajózási lehetőség várja a gyerekeket reggel 10-től a keszthelyi hajóállomáson. Az egy órás program során kalóz műsor, lufi hajtogatás és mindenféle érdekesség várja a kicsiket és nagyokat. Jegyeket a hajóállomás jegypénztáraiban lehet vásárolni.

 

 

Székesfehérvár, Hetedhét Játékfesztivál

Már évek óta a gyermeknapi hétvégén kerül megrendezésre Székesfehérváron a Hetedhét Játékfesztivál, amely során egy óriási játszótérré válik az egész belváros. Bábműsorok, koncertek, mini cirkusz, fotószínház, kézműves foglalkozások, lovagi torna és még rengeteg lehetőség várja a gyerekeket ezen a két napon. Sőt, a résztvevők egy valódi mese szereplőivé válhatnak, ha szeretnének: a Hétpróba a számok világába kalauzol el minden lelkes lurkót.

 

Szeged, Városi Gyereknap

Az Újszegedi Erzsébet Ligetben egész hétvégén egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsokkal, különböző sportfajtákkal, érdekes tudományokkal, a környezet- és természetvédelem fontosságával, népi és hagyományőrző játékokkal várják a fiatalokat és időseket. Ezen a fesztiválon minden családtag megtalálja a helyét úgy, hogy közben együtt töltenek el időt.

 

 

Debrecen, Kerekerdő Élménypark

Aktív hétvégére vágysz? Kalandpálya, vizibicikli, trambulin, labirintus, dodzsem, minigolf, lovas körhinta, arcfestés. Soroljam még? Rengeteg program egy helyen, csak győzz választani.

 

 

Gyula, Városi Sport- és Gyermeknap

Május 26-án 10 órától minden gyermeket sok szeretettel vár a Várkert Gyulán, ahol különféle szórakozási lehetőségekkel tölthetnek el a résztvevők egy teljes napot. Lesznek bohócok, rendőrautók, tűzoltók, gasztrosátrak, ugrálóvárak, lovas bemutatók és így tovább. Ne aggódj, a vattacukor sem maradhat el.

 

Azért még jön egy ráadás: ha az OTP Fáy András Alapítvány munkatársaival szeretnél találkozni az idei gyereknapon, akkor a hagyományokhoz hűen Budapesten, a Városligetben várunk benneteket pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási témájú szórakoztató aktivitásainkkal. Legyen szép napod!

Ajánlott tartalmak