Trendi segítség

Dátum: 2019.05.08.
Kategória: Zöld

Avagy a segítség trendi.

Segíteni trendi, ugyanakkor a trend is segíthet. Légy te is tudatos vásárló és keresgélj azon divatcikkek között, amelyekben jól érzed magad, ugyanakkor jótékonykodhatsz is megvásárlásukkal. Olyan alapítványok, szervezetek termékeinek linkjeit találhatod meg itt, amelyek jó ügyekért dolgoznak.

 

A Bátor Tábor Alapítvány programokat kínál daganatos, cukorbeteg, krónikus ízületi gyulladással, haemophiliával és még sokféle betegséggel küzdő gyermekek és családjaik számára. Nyáron gyerektáborok, ősszel és tavasszal hétvégi Családi és Testvér Táborok formájában szerveznek ingyenes programlehetőségeket. Ismert művészeket kértek fel termékeik tervezésére és ajánlására. Ezen az oldalon megtalálod, ami számodra érdekes lehet: www.webshop.batortabor.hu.

 

A WWF az egyik legnagyobb és legismertebb természetvédő szervezet. Küldetése az emberiség és a természet harmóniájának megteremtése. Találhatsz a honlapjukon pólót, táskát, bögrét, de még gördeszkát is: www.wwf.hu/panda-bolt.

 

 

A NOÉ Állatotthon Alapítványnál otthonra vágyó cicák és kutyák ezrei találnak átmeneti lakóhelyet, majd segítségükkel állandót is. Budapest legnagyobb állatotthonaként támogatóinak jóvoltából tartja fent magát és látja el két-, három- és négylábú védenceit. Különböző termékek vásárlásával segítheted munkájukat: www.tubeshop.hu.

 

A Magyar Hospice Alapítvány honlapját is érdemes nézegetni. Hozzájárulnak a daganatos betegek egyénre szabott ápolásához, fájdalomcsillapításához, családjuk lelki támogatásához. Ha sárga nárcisz logót látsz, valószínűleg az ő szimbólumuk. Vásárolj kitűzőt és ápolási időt ajándékozol a betegeknek: viseljnarciszt.hospicehaz.hu.

 

Hallottál már a Budapest Bike Maffiáról?

Fiatal kerékpárosok hozták létre 2011 karácsonyán. Alaptevékenységük az adományok gyűjtése és annak szétosztása. De rászoruló családoknak és hajléktalan embereknek is segítséget nyújtanak. A bicajos csapatból több százas létszámú hálózatot hoztak létre, hogy segítsenek a rászorulókon. Trendi pólókkal is támogathatod munkájukat: https://bbmshop.shoprenter.hu/.

Ajánlott tartalmak