TOP3

Dátum: 2019.09.29.
Kategória: Érdekesség

Kik a világ leggazdagabb séfjei? Nézzünk meg hármat!

Valószínűleg mindenki ismeri őket, nagy meglepetést nem fog okozni. Mégis érdemes megpróbálni feldolgozni azt az összeget, amit a nevük mellett látunk. Mi kell ehhez? Bizony, nem elég jól főzni. Annál több kell: egy saját márka. Aztán jöhet a műsor, a termékek, a receptkönyvek, az éttermek hada a világ minden táján. Nem elég jót csinálni, jól is kell csinálni. De nézzük a The Richest magazin összeállításából 3 sztárséfet az élvonalból.

 

Jamie Oliver és a 400 millió dollár

 

A brit szakács vagyona közel 104 milliárd forintra rúg. Ő a legtöbbet kereső mind közül, bár nincs Michelin-csillaga. Pár éve Magyarországon is megvetette a lábát, Budapesten lehet találni a nevével fémjelzett éttermeket.

 

 

Gordon Ramsay és a 220 millió dollár

 

A skót botrányos szakács talán a média legfelkapottabb személyisége ebből a körből. Ő bizony több Michelin-csillaggal is rendelkezik, világszerte ismert.

 

Nigella Lawson és a 20 millió dollár

 

A londoni származású séf 1988-ban futott be. Vagyonával elmarad a többiek mögött, de egy egészen más stílust képvisel. Talán mostanra kiöregedett, ám sokat tett a sztárséfek nevének öregbítése érdekében.

Ajánlott tartalmak