Táncháztalálkozó

Dátum: 2019.04.08.
Kategória: Rólunk-Nektek

Bukovinani silladri, csiki féloláhos, mezőségi sűrű legényes, nógrádi karikázók, rábaközi dus. 

Mit jelentenek és mégis mi a közös ezekben a szavakban?

 

Mindenki megnyugtató választ kaphatott, aki részt vett az immár harmincnyolcadik alkalommal megrendezett Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásáron április 5-7-e között.

A színes népművészeti forgatagnak az elmúlt évekhez hasonlóan a Papp László Budapest Sportaréna adott helyet. Milyen programok várták a kicsiket és nagyokat egyaránt?

 

 

Például: Volt táncbemutató meg vásárfia. Nem, nem fiúkat lehetett vásárolni, hanem mindenféle érdekes népművészeti cuccot. Akik ennél is többre vágytak és április 6-án nemcsak a színpad mellett maradtak, hanem körbe járták az arénát, (erősen ajánlott volt) könnyedén találkozhattak az OK Sulibank standjával, annak lelkes csapatával és játékos aktivitásaival.

Nálunk a kicsik és nagyok is egyaránt megtalálhatták a szórakozás forrását. Az apróságok színezhettek, míg a nagyobbak izgalmas szókereső, memória és kvíz játékok segítségével tudhattak meg egy kicsit többet a pénzügyekről.

 

 

Olyannyira, hogy többen visszajáró vendégei voltak a standnak újabb és újabb „játszmában” reménykedve.

A program az este beköszöntével véget ért, de amit biztosan tudunk, hogy ha lesz még Táncháztalálkozó (biztosan lesz), akkor ott a helye az OK Sulibanknak is.   

 

Ajánlott tartalmak