Sweet 10!

Dátum: 2018.01.10.
Kategória: Ajánló

Szülinapi buli világszínvonalon… világsztárokkal? Luxuspartik az amerikai milliomosok stílusában.

Láttad már a Sweet 16! című tv-műsort? Szülinapi őrületek. Van, aki a tizenhatodikat, van, aki a tizennyolcadikat, van, aki a huszonegyediket ünnepli nagy hacacáréval. De olyan is van, aki minden egyes szülinapját úgy éli meg, mintha világsztár lenne. Sőt, világsztárokkal! LOL.

Mit szólnál egy olyan szülinapi partihoz, ahol a kedvenc sztárjaiddal ünnepelsz? El tudod képzelni, hogy váratlanul megszólal a csengő, és belép rajta Marcus&Martinus? Már hallom is a lányok örömtől teli sikítását! 

Viszont van ott egy fiú a háttérben, akinek kérdőjel jelent meg a feje fölött. Nocsak, ő talán nem ismeri őket? A norvég származású ikertesók csak tizenöt évesek (már nem sokáig, február 21-én jön a Sweet16), de már három lemezt dobtak piacra, hetekig vezették a slágerlistákat, sőt, 2017-ben egy dokumentumfilmmel is előrukkoltak. Tőlük, nektek, róluk. Hopp!

Óóóó, fontos: a Privát You Tube-csatornájukon is követhetjük őket. Hogy miért izgalmasak ők ennyire számunkra? Mert a nézettségük nagy százalékát a magyar rajongók adják, és (szerencsére) erről már ők is tudnak. Mi lehet a következménye? Érik talán egy magyarországi koncert? Drukkoljunk! 

És, ha már szülinap: ezzel a számmal köszöntötték a fiúk Viktória svéd hercegnőt, amikor betöltötte a negyvenet: 

 

Kívánunk ezzel mi is boldog születésnapot mindenkinek! <3

Te is egy ilyen köszöntésről álmodnál? Hatalmas buli lehet, de (azt hiszem), nincs annál nagyobb öröm, mint, amikor az ember a családjával és a barátaival ünnepelhet. Jó-jó, ha persze M&M becsöngetnének, khm, én sem zavarnám ki őket. 

Ajánlott tartalmak