• Főoldal  
  • Cikkek  
  • Ők már azelőtt gazdagok voltak, hogy híressé váltak volna  
Kategória: Aktuális

Sok világsztárnak a hírnév előtt sem volt anyagi gondja, a szüleik ugyanis már vagyonnal rendelkeztek. Kik is ők?

A legnagyobb sztárok közül akad olyan szerencsés is, akinek a háromszoros Oscar-díjas amerikai filmrendező, Steven Spielberg a keresztapja. De sokan nőttek fel olyan családban, ahol nem voltak gondok az anyagiakkal. Mutatunk neked hat olyan hírességet, akik már azelőtt tehetősek voltak, hogy igazán befutottak volna.

 

Taylor Swift

 

Az énekesnő egy hatalmas pennsylvaniai farmon nőtt fel, magániskolába járt. A saját kiadója beindítását édesapja tette lehetővé némi kezdőtőke segítségével.

 

Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal tehetős és befolyásos család tagja: édesapja filmrendező, édesanyja Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró. Érdekesség, hogy a színész férfiágon egy svéd nemesi család sarja.

 

Gwyneth Paltrow

 

Egy rendező és egy színésznő lányaként nem volt nehéz volt bejutnia a felsőbb körökbe, de a szülei nagyon féltették lányukat a népszerűség árnyoldalától. A keresztapja, Steven Spielberg 1991-ben ajánlotta fel neki Wendy epizódszerepét a Hookban, és ezzel indult el a színészi pályán.

 

Beyoncé

Beyoncé az egyik legsikeresebb énekesnő. Apja eleinte orvosi műszereket árusított, a munkája révén pedig stabil pénzügyi hátteret tudott biztosítani a családja számára. Ő volt az, aki először felfigyelt Beyoncé tehetségére.

 

Lady Gaga

 

Az olasz származású énekesnő is tehetős családból származik, egy gazdag környéken nőtt fel és magániskolába járt. Az érettségit követően 17 évesen olyan iskolába kezdett járni, ahol korábban elismert művészek és szupersztárok tanultak.

Ajánlott tartalmak