Minden szupi szupeeer

Dátum: 2019.02.11.
Kategória: Ajánló

Na miből idéztem? Bizony, a Lego Kaland című 2014-es animációs filmből! Itt a második része!

Megnéztük, hogy elmondhassuk nektek milyen volt. Csak ezért néztük meg… Természetesen nem. Imádom a koncepciót. Imádom a Lego játékot, imádom a filmeket.

 

A történetről röviden:

Lego világban semmi sem a régi már. Az első rész végén láttuk, hogy jönnek a gonosz Duplok  miattuk a világ egy keményebb hely lett, ahol mindenkinek keményebbé kell válnia.

Persze mindenki kedvenc Lego munkásának Emettnek ez nem megy olyan könnyen, továbbra is úgy próbál élni, mintha minden szupi szuper lenne. Pedig nem az…

Itt jön az új fordulat, ugyanis egy idegen lény elrabol néhány szereplőnket, köztük Lucy-t is Emmet szerelmét. Nincs más hátra, mint előre, így Emmet a nyomába ered, hogy kiszabadítsa a többieket. Útközben találkozik egy Rex nevű fazonnal, aki amúgy megszólalásig hasonlít Chris Pat eddigi karaktereire. (Jurrasic World, Galaxis őrzői) Ja, és ne felejtsük el Batman-t se.Szóval cél: megmenteni a világot.

A sztori egyszerű, mégis nagyszerű. De nem spoilerezek el semmit sem. Kivéve a... Nem azt sem.

 

Ajánlanám-e a filmet?

Igen!

Sőt! Persze nem ez fogja megváltoztatni az élet felfogásodat, de jókat fogsz nevetni rajta, valamennyit tanulsz is, és jókedvvel jössz ki a moziból!

 

Annyit fog adni, mint az első rész?

Nem

De nem is baj. Az első rész legnagyobb sikere abban rejlett, hogy újdonságot mutatott. Ki gondolta volna, hogy lehet filmet csinálni a Legoról? Ráadásul jó filmet!

Apropó, minden szupi szuper! Itt az új zene. Ezt mondjuk, öt percnél tovább nem lehet bírni, de te megpróbálhatod!

 

Ajánlott tartalmak