Kategória: Érdekesség

Az ár nem számít: a lényeg az egyediség és a luxus.

 

A kocsigyártókat egyre gyakrabban keresik fel meglepő ötletekkel. Nézzünk párat!

 

Mivel jár például Paris Hilton?

Paris Hilton egy amerikai énekesnő, színésznő. Hírnevére a The Simple Life című valóságshow-val tett szert. Valószínűleg te is hallottál már róla. A Hilton szállodák az apukája nevéhez fűződnek például. De térjünk vissza az autókra!

 

Mint megannyi híresség, ha autókról van szó Paris Hilton sem éri be a szalonokban található kínálattal: a Bentley GT Continental, amellyel furikázik az ő rendelésére készült még 2008-ban. A gyémántokkal befuttatott műszerfal miatt a kocsi rengeteg pénzbe került. Ráadásul még a neve kezdőbetűit is rárakatta az ülésekre, a kocsit pedig teljesen átfestette rózsaszínre. Állítólag azért, mert gyerekkorában a kedvenc Barbie babájához is épp egy ilyen színű játékautó tartozott. Logikus, nem?

 

Sokan kérnek egyedi autót

Az egyik legnagyobb luxus-autógyártónál a BMW-hez tartozó Rolls-Royce-nál az eladott kocsik több mint 95 százaléka az ügyfél egyedi igényei szerint készül el. A vállalat vezérigazgatója szerint az autóik műalkotások, amelyeket legalább 800 óra elkészíteni.

A tehetős vásárlók nem akarnak olyan járművet, amelyhez hasonló szembe jöhet velük az úton.

 

  • Volt, akinek több mint ezer LED lámpával a tető alján megidézték az éjszakai égboltot.
  • Egy stockholmi vállalkozó rendelésére egymillió öltéssel kihímezték az autója belsejét.
  • A svéd vásárló nagy rajongója volt a virágoknak, ezért rózsamintákkal borították el a járművét.
  • Az egyik ügyfél 2017-ben gyémántporos fényezést akart. Végül olyan speciális festékkel kenték le a kocsiját, amelybe gyémántkristályokat kevertek.

Ajánlott tartalmak