Mi a TE sportod?

Dátum: 2019.09.06.
Kategória: Sport

Ha nem tudod, akkor a Nagy Sportágválasztón a helyed!

Minden évben többször is megrendezik a Nagy Sportágválasztót, egyszer május körül, és egyszer szeptemberben. Mivel most nem május van, ezért a szeptemberiről lesz szó.

 

Fontos tudnivalók:

A sportágválasztó egy olyan esemény, amelyen rengeteg különböző sportot tekinthetsz meg, és próbálhatsz ki. Lovaglás, amerikai foci, síelés, küzdősportok és még mennyi-mennyi minden más.
Ja, és a legfontosabb, hogy tök ingyenes a dolog, csak regisztrációhoz van kötve.

Az első napon 09.00-tól 14.00-ig az iskoláké a főszerep (előre egyeztetett csoportoknak), de 14.00-tól egészen másnap 17.00-ig a nagyközönség számára is elérhető ez a hatalmas sport buli.

Azt pedig még nem is mondtam, hogy bizony lesznek élsportolók, hogy elsőkézből hallhasd az infókat a kiszemelt sportról.


A helyszín, a Merkapt Sportközpont (Budapest, Algyógyi u. 8.), az időpont, amire már a kezdetektől vársz: Szeptember 13-14. péntek, szombat.

 

Néhány tipp:

Mivel ez egy sportválasztó, és sportolásra is lehetőség van, érdemes sportolásra alkalmas felszerelésben érkezni, a farmernadrág nem biztos, hogy jól szolgálna téged ezen az eseményen. Vegyél fel inkább melegítőt. Melegítő mellé, pedig valami edzőcipőt. De azt hiszem, nem kell jobban részleteznem, hogy mit jelent a sportolásra alkalmas felszerelés. Szóval csak kényelmesen!

Bizony-bizony elfáradhatsz, és remélem el is fogsz. Arról nem is beszélve, hogy a sok elveszített energiát pótolni kell valahogy. Vigyél tehát magaddal, valami harapnivalót, és folyadékot. Leginkább vizet.

Majd elfelejtettem. Váltóruha sem árthat!

 

Bővebb információt a www.sportagvalaszto.hu/nagy-sportagvalaszto/ oldalon találsz.

Ajánlott tartalmak