Kategória: Ajánló

Találtunk néhány valóban izgalmas társasjátékot, amelyek megérik a pénzüket. Köztük van az Év Társasjátéka is.

A hideg téli időszakban sokszor maradunk otthon, a hideg miatt. A lakásba kényszerülés előnye azonban, hogy ilyenkor van időnk társasozni egy nagyot a barátainkkal vagy a családunkkal. Íme három olyan társasjáték, amelyek tökéletesen illenek ezekre az alkalmakra.

Azul

Az Azul nevű játék idén elnyerte az Év Társasjátéka címet. Nem csoda, hiszen annyira izgalmas, hogy legtöbb esetben fájó szívvel rakjuk vissza a polcra és alig várjuk, hogy újra levegyük onnan egy baráti vagy családi összejövetel alkalmával. 
A játék könnyen megérthető és nagyon izgalmas. A játékmenet pörgős, és minden társad lépésére figyelned kell. Ára: 12.990 Ft.
Játékidő: 30-45 perc
Játékszabály: egyszerű
 

Photosynthesis

A játékban egy fának a fajtáját képviseled, és az a feladatod, hogy te urald az erdőt. Szórhatsz magokat és növekedhetsz, de figyelned kell arra, hogy ne kerülj más fák árnyékába, különben nem tudsz fényhez jutni. Ára: 11.490 Ft.
Korosztály: 10 évestől 99 éves korig
Játékidő: 30-60 perc
Játékszabály: közepesen bonyolult
 

Sárkányok erdeje

A Sárkányok erdeje egy izgalmas és változatos társas, menő karakterekkel. A különböző kártya és kocka használata izgalmassá teszi a játékot, ugyanis nem csak logikára vagy szerencsére, hanem bátorságra is szükséged lesz, hogy neki merj rontani egy magasabb pontszámú karakternek. Ára: 4990 Ft.
Korosztály: 8 éves kortól
Játékidő: 5-30 perc
Játékszabály: egyszerű
 

Ajánlott tartalmak