• Főoldal  
  • Cikkek  
  • Megfizethető és menő divat: íme a kapszulakollekció!  
Kategória: Érdekesség

Nemrég egy világhírű divattervezővel állt össze a H&M, hogy elhozzák a megfizethető, gyönyörű divatot. Katalin hercegné és sok rangos színésznő is már ezekben a ruhákban pompázik.

Ha a divat iránt érdeklődsz, biztos te is láthattad, hogy az olcsóbb áruházláncok ma már egyre különleges kollekciókkal állnak elő, olyanokkal, amelyeket híres színésznők is reklámoznak. Így történt most a H&M esetében is, amely egy híres török-kanadai divattervezővel, Erdem Moralioglu tervezővel alkotott közös darabokat, óriási sikerrel.

Rövid ideig, néhány boltban kapható

A H&M minden évben kiválaszt egy divattervezőt, aki egy úgynevezett kapszulakollekciót készít számára, amelyet csak egy bizonyos ideig és néhány  kiválasztott H&M üzletekben lehet megvásárolni. 
Az ERDEM x H&M együttműködéséből gyönyörű, stílusos, és ami talán a legfontosabb, megfizethető végeredmény született. A kollekció főként nőies darabokból áll, de ezúttal a tervező egész karrierje során először, férfiruhákat is tervezett! Közös kollekciójuk darabjait többek között az angol vidéki környezet ihlette, a ruhák tele vannak finom és gazdag részletekkel. Láttad már a csodás darabokat?

A hírességek is ezt hordják

Erdem Moralioglu elmondása szerint az idei ruhaösszeállítása nagyon közel áll a szívéhez, kedvenc filmjei és zenéi ihlették meg őt, és az elmúlt tíz év munkásságát vette alapul, vagyis a méregdrága ruhakölteményei, amelyeket még Katalin hercegné, Emma Stone, Keira Knightley vagy épp Nicole Kidman is hordott a vörös szőnyeges eseményeken, adták az alapot a mostani ruhák tervezéséhez. 


Ezt úgy értsd, hogy például az elegáns szabásminták Erdem édesapjának öltönyeit és kabátjait idézik, a különleges hangulatú ruhák a mozi szeretetét tükrözik, míg a sok virágminta a sztárok számára készült ruhákra emlékeztet.


Ugyanakkor ne úgy képzeld el, hogy estélyi ruhák százai fognak csillogni a fogasokon, hanem egyszerűbb, hétköznapi darabokat tudsz vásárolni, de ezek mind-mind szupernőiesek és divatosak. A tervező célja, hogy elegáns legyél, erőlködés nélkül.

Ha úgy tartja kedved, egy csinos és romantikus ruhában pompázhatsz, de egy tornacipőt is felhúzhatsz a kiválasztott darabhoz. 

Ajánlott tartalmak