Itt van az ősz, itt van újra

Dátum: 2018.10.08.
Kategória: Aktuális

DIY: készíts díszeket az otthonodba.

Bizony, itt az ideje, hogy kitaláljunk és dekoráljunk. Nézzünk néhány általad is elkészíthető csodát, hátha kedvet kapunk hétvégére.

 

Alma-gyertya

Csak vágd ki a belsejét, helyezz bele egy mécsest és gyújtsd meg. Fantasztikus illatok fognak szálldogálni a levegőben. (Khm, azért vigyázz, hogy ne barnuljon be teljesen: akkor már nem biztos, hogy annyira ínycsiklandozó lesz a szaga.)

 

Levél-rózsa

Az őszi falevelek gyönyörű színekben pompáznak. Szárítsd ki, hajtsd össze és kész is a csoda rózsa. (Azért a helyedben nem dobálnám, mert elég nehéz lesz feltakarítani.)

 

Őszi-mécses

Igazi dekor cucc! Ha elfogyott otthon a befőtt, mosd ki az üveget és vidd fel rá a szép barna levelet. (Tartós és hangulatos. Télig le sem venném az asztalról.)

 

Mesebeli bejárat

Csodás ajtódíszeket lehet készíteni egy kis ügyességgel. Rá kell szánni az időt, megéri! (Nem túl jó a kézügyességem, úgyhogy én aztán sokáig el tudok bíbelődni az ilyen dolgokkal, de annál édesebb, amikor készen láthatom.)

 

Kicsi gesztenye

Milyen jó az illata, mennyit lehet találni a szabadban és milyen szép dolgokat lehet készíteni belőle! Főnyeremény. (Édesanyámnak még ma is megvan egy figura, amit pici koromban készítettem neki. Öröm emléket adhatsz a szeretteidnek.)

Ajánlott tartalmak