Íme a legjobb nyári táborok

Dátum: 2019.06.13.
Kategória: Ajánló

Mutatunk pár olyan programötletet, ahol biztosan jól éreznéd magad!

Itt az idő, hogy időben megszervezd, mivel szeretnéd a nyári vakációt tölteni.

 

Ha nem akarsz unatkozni

Van egy szuper oldal, a gyerektabor-kereso.hu ahol rengeteg nyári tábor közül választhatsz. Nem csak fővárosi, de rengeteg vidéki helyszín is szerepel a listán. Nézzünk meg párat a táborok közül részletesebben.

 

Alkotótáborok

Az alkotótáborokban megismerkedhetsz a kézműves foglalkozásokkal, elsajátíthatod a fazekas művészet, a fonás, szövés és sok más munka alapjait. Egyes táborban még hagyományörző (hagyományokhoz ragaszkodó) kosárfonást is kínálnak, mindezt pedig igazi falusi környezetben.

 

Állatkerti táborok

 

Nem mindennapi élmény, ha testközelből nézheted az állatkerti dolgozók munkáját. Az álltatkerti táborokban saját magad próbálhatod ki, milyen egy vadasparki gondozó élete. Az állatkerti napközis táborok ráadásul nem csak a fővárosban várják a táborozókat.

 

Biciklis táborok

Két keréken a szünidő is gyorsabban telik. Ha szeretsz mozogni, biciklizni, ha igazi kalandor vagy, nem riadsz vissza egy izgalmas éjszakai túrától vagy egy kalandpályás megmérettetéstől, és szereted a természetet, szinte biztos, hogy a biciklis táborokat neked találták ki!  

 

Csillagászati tábor

 

Ha mindig is érdekelt a csillagászat, az űrkutatás, a világegyetem mélységében rejlő égitestek, akkor a csillagászati táborokban biztosan megtalálod a neked való társaságot.

 

Főzőtáborok

Egy teát bárki képes csinálni: kanna, teafű, szűrő, forró víz kell hozzá, és már ihatod is. Talán az sem okoz gondot, ha egy szendvicset kell elkészítened. De a palacsintasütés sem ördöngösség. Ha szereted a konyhában tölteni a szabadidődet, és szívesen tanulnál bonyolultabb recepteket, a főzőtáborokban megtanítják a főzés csínját-bínját!

Ajánlott tartalmak