• Főoldal  
  • Cikkek  
  • Így mentené meg a Földet Will Smith és családja  
Kategória: Pénzügyeink

A családi vállalkozás a műanyagszeméttel veszi fel a harcot.

A híres színész, Will Smith nemrégiben Budapesten járt, mivel a legutóbbi filmjét, a Gemini Man-t részben itt forgatták. A színész-zenész az 51. születésnapja alkalmából még egy ingyenes koncertet is adott több ezer rajongójának. De nem ez a legfontosabb hír vele kapcsolatban. Van ugyanis egy családi vállalkozása, amely egy nemes célért küzd.

 

Harc a műanyag ellen

A szemfüles rajongók kiszúrhatták, hogy Will Smith posztjaiban többször is feltűntek a Just Water dobozai. Például a bazilika előtti koncertjénél, a koncertet megelőző próbánál, vagy fia, Jaden Smith születésnapi partijánál is. Manapság már sok sztár és híres ember használja a közösségi médiát arra, hogy egy terméket vagy szolgáltatást reklámozzon.

 

A népszerű színész fiának, Jaden Smith-nek a fejéből pattant ki a Just Water ötlete, a megvalósításában pedig a szülei segítették. A vállalkozás csak pár éve indult, egy nemes cél érdekében. Az óceánokat beborító műanyagok látványa miatt született meg az ötlet. A Just Water doboza cukornád és faszármazék felhasználásával készül.

 

Egyre jobban terjeszkednek

A családi cégnek három palackozóüzeme van: Amerikában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is jelen vannak. Ezenkívül tíz országban értékesítik a növényi alapú dobozba csomagolt vizet. Képzeld, az Egyesült Államokban már több mint 15 ezer üzletben lehet megvásárolni a környezetkímélő csomagolású vizet.

 

Hamarosan az Egyesült Arab Emírségekben is elkezdenek terjeszkedni, Japánban pedig 21 ezer üzletben lesz megvásárolható a dobozos víz. Terveik között szerepel, hogy az ausztráliai IKEA-val is aláírjanak egy szerződést.

 

A cég vezetője azt nyilatkozta, hogy a Just Water folyamatosan növekszik. Tavaly megduplázták, idén megháromszorozták, jövőre pedig terveik szerint ismét megháromszorozzák az üzleti eredményüket.

 

Ajánlott tartalmak