• Főoldal  
  • Cikkek  
  • Hazugságvizsgálaton az ufót látott űrhajósok  
Kategória: Érdekesség

Több űrhajós is azt állítja, hogy ufókat láttak. Most a legmodernebb hazugságvizsgálóval jártak utána a dolognak.

Egy amerikai űrhajós, a most 88 éves Edwin „Buzz" Aldrin átment a hazugságvizsgálaton, amelyben azt állította, hogy egy korábbi küldetése során „idegenekkel" találkozott a Holdon.

 

Aldrin kijelentése után több űrhajós is hasonló tapasztalatokról számolt be! A szakemberek most a legmodernebb berendezésekkel jártak utána: vajon tényleg láttak-e ufókat az űrhajósok.

 

Az ufókaland

Az UFO egy angol betűszó: Unidentified Flying Object, magyar jelentése: „azonosítatlan repülő tárgy”, a köznyelvben egyszerűen ufó, olyan repülő objektum, melyet nem azonosítottak.

 

Nem csak Edwin Aldrin az, aki ufókról számolt be: a 86 éves Al Worden, egy másik űrhajós, az Apollo-15 pilótája tavaly azt állította a Good Morning Britain tévés műsorában, hogy ő is földönkívülieket látott!

 

„Az űrhajó Hold felé vezető útján fényt figyeltem meg az ablakon át, amely úgy tűnt, mintha követne bennünket. Sok magyarázat lehet arra, hogy mi volt, az egyik az, hogy egy másik világ másik országának űrhajója." – nyilatkozta az űrhajós.

 

A teszt

Az asztronauták rögzített interjúit a legmodernebb technikával vizsgálták meg az egyik kutatóintézetben. Tudósok elemezték az űrhajósok hangmintáit, miközben az idegenekkel való találkozásaikról beszéltek.

 

A szakemberek azt állítják, hogy az űrhajósok beszámolóikban teljesen meg voltak győződve arról az állításukról, miszerint az idegenek valódiak voltak. Tehát a pilóták hittek abban, hogy az igazat mondják.

Maga a vizsgálati technika még szigorúan titkos, ezért arról nem sokat tudni, de egyes hírek szerint megbízhatóbb, mint a jelenleg használt hazugságvizsgáló tesztek.

 

A vélemények megoszlanak arról, hogy valóban létezhetnek-e ufók, vagy más intelligens emberi lények a galaxisban. Te mit gondolsz?

Ajánlott tartalmak