Harry Potter kávézó Óbudán?!

Dátum: 2020.03.13.
Kategória: Pénzügyeink

Ismerős J. K. Rowling neve?

Amennyiben te is nagy rajongója vagy ennek a varázslatos világnak, amelyet megalkotott, akkor szuper hír lehet a számodra, hogy nem kell a Roxfortig egy vajsörért vagy egy jó erőnyerőért elrepülnöd. Ha Óbudán jársz a Pacsirtamező utcán és meglátod a Repülő Seprű feliratod, hidd el, nem a szemed káprázik. Ott található az ország első Harry Potter tematikájú kávézója.

Belépve azt veheted észre, hogy a berendezés minden egyes részlete, az ételek és italok nevei is hűen tükrözik a varázsvilágot. Hogy ne érezd magad idegennek a helyen, a kávézóban griffendéles talárok sorakoznak, amit akár fel is vehetsz. Figyelmesen körbenézve mindenhol ismerős szereplőket és tárgyakat találhatsz.

 

Az ételek és italok mellett különböző programokkal, játékokkal várják a vendégeket az ott dolgozók.

Az áraknál figyelembe kell venni, hogy csak az elfogyasztott ételért és italért kell fizetni, az élmény és az ott kialakított varázslatos hely megfizethetetlen. Ha hideg időben egy kis meleg italra vágysz, akkor azt 500 és 1000 forint között tudod majd megvásárolni. Az ételek között a szendvicstől a különböző édességeken át minden megtalálható, 1000 és 2000 forint között kaphatóak. 

Olyan ételekkel és italokkal találkozhatsz, mint például a „Trimágia”, „Sütőtöklé”, „Zöld Rengeteg”, „Unikornis limonádé” és a már fent említett „Vajsör”.

 

Amit fontos tudnod, hogy a kávézó csütörtöktől vasárnapig van nyitva, 12:00 és 21:00 óra között. Egyelőre csak készpénzes fizetés lehetséges, de ha véletlenül mégis készpénz nélkül indultál el, akkor a kávézó mellett található egy ATM.

Ha szívesen lennél részese ennek a világnak akár csak pár órára, akkor nagyon jó hétvégi program lehet az egész család számára.

A csíny letudva!

Ajánlott tartalmak