Gyerekek a Fehér Házban

Dátum: 2018.05.03.
Kategória: Érdekesség

Amíg a szülők dolgoznak, vajon a gyerekeik mivel foglalatoskodnak?

A Fehér Ház az Amerikai Egyesült Államok egyik legismertebb jelképe. Ez a Washingtonban található ingatlan a mindenkori elnök lakhelye és munkahelye. És, ha már az elnöké, akkor a családjáé is. Nézzük, hogy hogyan töltötték az elnök gyerekek életük egy részét a történelmi jelentőségű épületben! Alább vár egy-két mókás sztori.

Abraham Lincoln és Tad fia

Képzelj el egy 7 éves kicsi fiút a polgárháború idején, aki harcosat játszik. A Tadról szóló történetekből kiderül, hogy folyamatosan kérdezgette a Házban dolgozó katonákat a munkájukról. Sőt, még egy gyermekegyenruhát is kapott ajándékba. Egyik alkalommal a Ház összes hívócsengőjét megszólaltatta egyszerre, amivel nem kis felfordulást okozott az ott dolgozóknak.

 

Theodor Roosevelt és gyermekei

Az öt Roosevelt lurkó nagyon szerette az állatokat. Volt kutya, macska, kígyó, mosómedve, papagáj és még ki tudja mi. Talán soha nem volt annyi állat a birtokon, mint akkor, amikor ők éltek ott. Egy napon egyikük, Archie, beteg lett és testvére, Quentin, fel szerette volna vidítani őt. Mi más juthatott volna az eszébe? A liftbe tuszkolta a kedvenc pónijukat, hogy fel tudja vinni a kis beteg szobájába, hogy meglepetést szerezzen neki. Igaz milyen kreatívak a gyerekek?

 

Jimmy Carterék élete

Egyik gyermekük, Amy, még csak harmadikos volt, amikor beköltöztek a Fehér Házba. Hozzá kapcsolódik a hátsó kertbe építtetett faházikó története, ahova elbújhatott, ha egyedül szeretett volna lenni egy kicsit.

 

George Bush és ikrei

Az ikerlányok hamar elkezdték kihasználni a Ház adta fantasztikus lehetőségeket. Olyannyira, hogy már a családi vacsora helyett is a bowling pályán szerettek volna játék közben harapni párat. Csak szerettek volna, a szülők hamar visszaterelték őket a közös vacsora asztalhoz.

Ajánlott tartalmak