Kategória: Ajánló

Kipróbálnád magad ejtőernyőzés közben, vagy átugranál egy szakadék fölött? Itt mindez lehetséges.

Egy budapesti galéria azt hirdeti, hogy miközben átéled a művészet csodáit, annak részévé is válsz: mert minden, ami művészet, bizony belőled is fakad. 

Mi található a galériában?

A kiállításon nem a csöndes megfigyelésé, hanem a szórakozásé a főszerep. A 3D Gallery Budapest egy interaktív galéria, ahol minden a kreativitásodon múlik. Itt nem csak hogy szabad, de például kötelező is használni a telefonokat, vagy akár a fényképezőgépeket.

Hogy mi a feladat? Hogy részeseivé váljatok a 3D-s többségében kézzel készített olajfestményeknek. Lehetsz egyszerre rendező, koreográfus vagy modell. Ez egy Európában még egyedülálló szórakozási forma, amit csak itt Budapesten, a Szent István Bazilika mögötti 3D Gallery Budapestben tudsz kipróbálni. 

Először is lehetőséged van korlátlan mennyiségű képet csinálni a saját telefonoddal, majd ezután egy profi munkatárs is körbevezet téged, hogy segítsen elkészíteni a legjobb közös képeket. A végén pedig a kedvenceiteket nyomtatott formában is megkapod, sőt, az összes rólad készült képet továbbítjuk egy általad megadott e-mail címre.

Cserélődő képáradat

A galéria minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak egyaránt kínál szórakozási lehetőséget, mert itt aztán tényleg mindenki megtalálja a saját elképzelését. A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél a képed megszerkesztésében. 

Ne felejts el telefont vagy fényképezőgépet vinni magaddal, így garantáltan fantasztikus élményben lehet részed nap, mint nap, mikor a képeket visszanézed! A képtárat folyamatosan cserélik, így érdemes visszanézned pár havonta.

Hol találod a programokat?

A 3D Galériában akár családi programot, szülinapot, leánybúcsút és még iskolai programot is szervezhettek. 

Itt tudsz megnézni pár nagyon ötletes képet.

Jó szórakozást kívánunk!

 

Ajánlott tartalmak