• Főoldal  
  • Cikkek  
  • Ezeken a helyeken éri meg a hűségkártya  
Kategória: Pénzügyeink

Utánajártunk, melyik cégeknél éri meg kiváltani a hűségkártyát.

Biztos te is találkoztál már az úgynevezett hűségkártyával, ha nem is neked, de szüleidnek biztos van néhány. A felmérések azt mutatják, hogy a magyar vásárlók kifejezetten szeretik használni ezeket, gyűjtögetik a pontokat, kihasználják a kedvezményeket, mert úgy gondolják, így spórolhatnak.

 

Versengenek az emberekért

 

A különböző cégek versenyeznek egymással a vásárlókért, épp ezért van sok helyen hűségkártya. Az emberek gyakrabban vásárolnak azokban az üzletekben, ahol a vásárlást akár pontokkal, akár különleges kedvezményekkel „köszönik meg”.

A vásárlások utáni pontgyűjtés nem véletlenül annyira népszerű. Sokan már gyerekkorukban gyűjtöttek valamit, például matricát, szalvétát: a pontgyűjtő akciókkal a felnőttekben élő gyereket célozzák meg.

Nézzünk pár olyan céget, akiknél megéri kiváltani a hűségkártyát, vagy törzsvásárlói kártyát.

 

Libri Törzsvásárlói kártya

 

Ha valaki sokat vásárol a Libri könyváruházban, célszerű kiváltani a törzsvásárlói kártyát. A Libri Törzsvásárlói Programjának keretében minden egyes vásárlás után jóváírnak pontokat, 10 forint után 1 pontot kap a vevő. A pontokat aztán beválthatjuk, amikor újra könyvet veszünk. 1 pont 1 forintnak felel meg. A törzsvásárlók nemcsak könyvekhez juthatnak hozzá olcsóbban, de az Örkény Színház előadásaira is állandó, 10 százalékos kedvezményt kapnak.

 

DM active beauty program

 

Jelenleg közel 1 millió törzsvásárló regisztrált a programba. Minden 300 forint elköltése után 1 pont íródik jóvá a kártyán. Egységesen 200 pont összegyűjtése szükséges a pontok beváltásához, vagyis ahhoz, hogy a pontokat elkezdhessük beváltani, 60 ezer forintot kell a DM üzletekben elkölteni. Ezután pedig jobbnál jobb kedvezményes ajánlatok várnak ránk.

 

SuperShop

 

100 forint vásárlási összeg után 1 pontot írnak jóvá a kártyára. Ha a Spar és az Interspar üzletekben vásárolunk, akkor viszont minden elköltött 200 forint után írnak jóvá 1 pontot. Az OMW benzinkutakon pedig 1 liter üzemanyag ér 1 pontot.  A Jegy.hu jegyértékesítő portálon pedig minden elköltött 500 Ft után 1 SuperShop pont jár. Ha valaki a SuperShop kártyáját a születésnapján vagy névnapján használja, dupla pontokat kap.

Ajánlott tartalmak