Kategória: Érdekesség

Egy tojás képe gyűrte le az Instagram-királynő posztját.

Az új évnek még csak az elején járunk, de talán már el is érkezett az idei év legnagyobb meglepetése a közösségi médiában.

 

Fizetett posztok

Ma már szinte mindenki használja az Instagram nevű képmegosztó oldalt, így mondhatni az alkalmazás már kinőtte magát. Gazdasági szempontból is, hiszen rengeteg sztár és véleményvezér kap pénzt egyes posztok után.

 

Nincs ez másképp Kylie Jenner reality sztár, a hírhedt Kardashian-család legfiatalabb tagjánál sem. Akkor viszont biztos nagyot nézett, amikor meglátta, hogy egy egyszerű tojás képe győzte le őt.  

 

Megtörtént a trónfosztás

Történt ugyanis, hogy egy tojás képe gyűrte le az Instagram királynő 18 milliós posztját: a január negyediként kitett tojás képe ma már több mint 51 millió lájknál jár. Ehhez pedig elég volt mindössze egyetlen hónap. Kétségtelen, hogy a tojás képét feltöltő felhasználó mostantól az Instagram új királya.

 

Kylie Jenner kétségtelenül az Instagram királynője volt: az ő egyik posztja gyűjtötte be a legtöbb kedvelést, pontosan 18 milliót. Arra bizonyára senki sem számított, hogy egy egyszerű tojásnak a képe fogja legyőzni az egyik legjobban fizetett hírességet.

 

Ki lehet a tojás profil mögött?

Egy vállalkozó szellemű Instagram felhasználó gondolt egyet, csinált egy profilt world_record_egg néven, amelyre egyetlen tojás képét tette fel, azzal a felhívással, hogy tud-e több kedvelés érkezni erre a képre, mint Jenner 18 milliós posztjára.

 

A történet kirobbanása óta már rengeteg vicces kép, de még pólók is készültek, amelyen a celeb és a tojás képe látható. A komment-szekciókat pedig ellepték a tojás rajongói, akik magukat egyszerűen csak egg-gangnek, vagyis tojásbandának hívják.

Ajánlott tartalmak