Az OTP Bank az év bankja

Dátum: 2018.11.27.
Kategória: Pénzügyeink

A Mastercard évek óta versenyt hirdet Magyarországon is az év bankja címért. Ezen kívül sok más kategóriában is értékelik a pénzintézeteket, például a „leginnovatívabb bank” vagy „az év akadálymentes banki innovációja”.

Mielőtt tovább olvasod a cikket, felmerülhet benned a kérdés, „oké, de mit jelent az, hogy innováció”? A kifejezés jelentése: szakmai fejlesztés, újítás, egy új ötlet megvalósulása (Idegen Szavak Gyűjteménye).

2018-ban az "Év Bankja" nyertese ismét az OTP Bank lett, amihez hozzájárult, hogy az OTP Csoport a régió egyik legstabilabb pénzintézete.

"Az év leginnovatívabb bankja” kategóriában az OTP Bank népszerű Simple applikációja, a videó-azonosításos bankszámlanyitás lehetősége és a digitális aláírópad hozta meg az első helyet a banknak.

„Az év akadálymentes banki innovációja” kategóriát idén először hirdette meg a Mastercard, a szakmai zsűri az OTP Bankot tüntette ki. Ezt a címet a vakok számára is biztonságosan használható beszélő bankjegykiadó-automatákkal, a hallássérültek ügyintézését segítő videó-tolmácsolással és érzékenyített ügyfélhívó rendszerrel érdemelte ki a pénzintézet.

Mindezen felül egy másik újítást is tesztelhetnek az Árkádban bankoló emberek. Az OTP Bank új fiókjában a bank bemutatja legújabb fejlesztéseit, amelyek a papír- és készpénzmentesség elősegítését célozzák meg.

Ajánlott tartalmak