7 csajos film

Dátum: 2017.12.20.
Kategória: Ajánló

Néhány filmről olvashattok lentebb. Fiúk, előre szólok, hogy ez inkább csajos téma!

Sing Street (2016)

1980-as évek, Dublin, Írország. A szerelemért mindent: a fiatal tinédzser fiú zenekart alapít, hogy megszerezze magának a kiszemelt lányt. De nem csak ennyiről szól a történet: barátság, család, iskola, a serdülőkor problémái és a lázadó düh kibontakozása mind-mind fontos elemei a filmnek.

Los Angeles-i tündérmese (2004)

Klasszikus Hamupipőke történet, Sam-mel a középpontban. A mostohaanyjával élő lány életét megkeserítik a mostohatestvérei. És akkor jön a nagy szerelem. Vajon csak éjfélig fog tartani?

Step up (2006)

Szereted a táncolós filmeket? A Step up sorozattal kiélheted magadat. Tyler és Nora tánca felkavarja az állóvizet, sőt, még a szíveket is megdobogtatja.

10 dolog, amit utálok benned (1999)

Eszement egy sztori: Bianca csak akkor bulizhat, ha a nővére már elkelt. Ez az otthoni szabály. De, ahogy az lenni szokott, belép a képbe egy srác, aki mindent megtesz azért, hogy megszerezze. Még egy fiút is felbérel, hogy randizzon a lány testvérével.

Papírvárosok (2015)

Quentin, a fura fiú, amióta az eszét tudja, odavan egy utcabeli lányért. Egyik este Margo meglátogatja őt a szobájában, de nem ám akárhogyan: nindzsa jelmezben. A frissen alakult párocska útnak indul, hogy bosszút álljon a világon. A kalandból pedig óriási élmények és felkavaró érzések kerekednek ki. 

Holdfény királyság (2012)

Cserkésztábor New England egyik szigetén, ahol a 12 éves főszereplők első látásra, megmagyarázhatatlanul egymásba szeretnek. Egyességüket megpecsételve megszöknek. A szeretet, a baljós vihar és a keresés története ez, csodálatos képekkel és színekkel ábrázolva.

Juno (2008)

A címszereplő a tini éveiben jár és elkövetett egy hatalmas hibát: lefeküdt az egyik osztálytársával. Hogy mi lett a következménye? Egy nem tervezett baba. Egy gyönyörű és megható történet többek között a felnőtté válásról. 

Ajánlott tartalmak