Kategória: Ajánló

Mi az, amit mindenki néz, internet kell hozzá, és a világ összes videója rajta van?

Ez nem más, mint a Youtube. Mindenki hallott már róla, mindenki tudja, miről van szó, ezért nem is fogom részletezni. Amiről azonban szó lesz, az egy magyar sikersztori.


Magyar Népmesék

„Bezzeg az én koromban” jönne most a szöveg, de nem jön. Helyette inkább figyelmedbe ajánlok valamit. Van ez a Magyar Népmesék nevű dolog, ami kábé az egyik legjobb dolog a világon (ha még nem láttad, adj neki egy esélyt, de tényleg).
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy ezek a történetek (mesék), fent vannak a világ legnagyobb videó megosztó felületén, ráadásul már a 100 milliós megtekintést is elhagyták?

Jó, nyilván ezekre már magadtól is rájöttél a címből.

 

A Youtube előtt

A hely, ahol közel fél évszázada készülnek a hősök az a Kecskemétfilm műterem. Ha hiszed, ha nem a stúdió a maga kategóriájában világhírűnek számít, több fesztiválon is folyamatos sikereket érnek el, sőt saját maguk által alapított fesztiváljuk is van. Ami egyébként az egyik legfontosabb.

Mikulás Ferencnek (az alapító), nem volt egyszerű gyerekkora, a tanulástól el volt tiltva, segédmunkásként dolgozott. A nulláról építette fel ezt a csodálatos birodalmat, elmondása szerint, ezért tartanak ott ma, ahol.

 

Ha kedvet kaptál egy kis sorozatnézéshez, íme:

 

Ajánlott tartalmak